Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ "ΠΥΡΡΙΑ 2010"

Υμηττός, 22 – 7 - 2010
Αριθ. Εγ. 64/2010

Προς

Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου

Αγαπητοί Πατριώτες, πατριώτισσες,

Φίλοι & φίλες,

Με μεγάλη χαρά επικοινωνούμε πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας και να σας προσκαλέσουμε στο Πολιτιστικό Πενθήμερο «Πύρρια 2010», το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, στο χωριό μας Πυρρής Ηραίας.

Τα «Πύρρια» είναι μια από τις σπουδαιότερες σε οργάνωση, συμμετοχή και εμβέλεια εκδήλωση, που διοργανώνεται στο Δ. Δ. Πυρρής και αποτελεί πλέον πολιτιστικό θεσμό για το χωριό μας, την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηραίας και των όμορων Δήμων. Οι εκδηλώσεις βασίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών και φίλων του Συλλόγου και την αγάπη τους για τον τόπο που γεννήθηκαν.

Οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού πενθήμερου 2010 θα διαρκέσουν από τις 11 έως και τις 16 Αυγούστου 2010. Θα περιλαμβάνουν αθλητικούς αγώνες, παιγνίδια, προβολές ταινιών για μικρούς & μεγάλους, εκθέσεις βιβλίων & φωτογραφιών, διαγωνισμό ζωγραφικής, διήμερο πανηγύρι με το συγκρότημα παραδοσιακής δημοτικής μουσικής «Ο ΑΥΛΟΣ» του Γιώργου Δαλιάνη και τραγουδιστές τον Διαμαντή Ρουμελιώτη, τη Σταυρούλα Δαλιάνη και τον Παπα - Χρήστο Κυριακόπουλο. Στα πλαίσια του πολιτιστικού πενθημέρου θα λειτουργεί η Δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου και τα βράδια θα προσφέρονται από τα μέλη του Συλλόγου καφέδες, αναψυκτικά, γλυκά, κρέπες, βάφλες, ποπ – κορν, καλαμπόκια, σουβλάκια και μεζεδάκια με ουζάκι έναντι μικρού τιμήματος.

Σε όλους είναι γνωστό ότι αγωνιζόμαστε προσηλωμένοι αυστηρά στην ποιότητα, παράδοση και σεβασμό σε ότι μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας και θέλουμε να παραδώσουμε ότι πιο όμορφο μπορούμε στους νέους που μας ακολουθούν. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε αυτές τις δραστηριότητες μας κόντρα στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Για τη διατήρηση της ποιότητας του πανηγυριού, το δικαίωμα ελεύθερου χορού και την αντιμετώπιση μεγάλου κόστους της διοργάνωσής του έχει καθιερωθεί εισιτήριο εισόδου για κάθε μέρα (14-15/8), το οποίο φέτος μειώθηκε στα 5 ευρώ ανά άτομο. Τα βασικότερα δε έσοδα του Συλλόγου είναι αυτά του πολιτιστικού πενθημέρου, τα οποία επενδύονται σε εξοπλισμό και βελτίωση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού, την αξιοποίηση του οικοπέδου ιδιοκτησίας του Συλλόγου σε αθλητικό πολυχώρο, την ανάδειξη παλιών πέτρινων βρυσών, άνοιγμα παλιών μονοπατιών κ.ά., με κοινωνικό όφελος του χωριού μας .

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι στο χωριό μας, να γιορτάσουμε τα 25χρονα Πύρρια που χάρη στους δεσμούς αγάπης και φιλίας, στην προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων μας, κατάφερε να γίνει θεσμός, ο οποίος μας ενώνει πολιτισμικά και δημιουργικά από το παρελθόν στο παρόν και πρέπει να έχει μέλλον.

Με αυτή την επιστολή μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πατριώτες και φίλους που συμβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διοργάνωση των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 6975854552, Μαρίνα Κωνσταντοπούλου, 6973213871, Κωνσταντίνα Στρίκου και 6936885438, Ιωάννα Παρασκευοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου