Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Υμηττός 04/06/2010
Αριθ. Εγγρ. 61/2010


Ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος και η Άννα Σηλαϊδή βάφτισαν την κόρη τους στο Πυρρή, στην εκκλησία της Παναγίας, της έδωσαν το όνομα Γεωργία και στη συνέχεια διοργάνωσαν τρικούβερτο γλέντι στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας. Το Δ.Σ. εύχεται να τους ζήσει και τους ευχαριστεί γιατί με την ευκαιρία της βάφτισης, στην οποία παραβρέθηκαν παρά πολλοί προσκεκλημένοι, ζωντάνεψε το χωριό και διασκέδασαν όλοι.
Ο Δήμαρχος Ηραίας κ. Χριστόπουλος προσέφερε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Το Αναζύρι Γορτυνίας Ένα Ιστορικό Τσιφλίκι» για τη Πρόεδρο, τη Γραμματέα και τη βιβλιοθήκη του Συλλόγου Πυρραίων. Είναι ένα σπουδαίο βιβλίο 87 σελίδων, τεκμηριωμένο με πλούσια βιβλιογραφία και σπάνιες φωτογραφίες. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Σωκράτης Π. Μάσσιας, ιστορικός ερευνητής και φιλόλογος από την Τριποταμιά Γορτυνίας. Ο κ. Μάσσιας, υπήρξε καθηγητής πρότυπο σε πολλά παιδιά από το χωριό μας που φοίτησαν στα Γυμνάσια Βασιλακίου και Πύργου. Το βιβλίο κυκλοφόρησε με την ευγενική χορηγία του Δήμου Ηραίας. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον συγγραφέα και τον Δήμαρχο Ηραίας για την αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθειά τους.
Στο φύλλο του Ιουλίου θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Πενθημέρου τα «Πύρρια» αφού θα έχουμε ολοκληρώσει τις ετοιμασίες μας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πυρραίων, με αφορμή τη ξαφνική αδιαθεσία της μητέρας της και πατριώτισσάς μας Παναγούλας Κωνσταντοπούλου και τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ευχαριστεί θερμά το πλήρωμα του ασθενοφόρου, πού ήρθε αμέσως από το Κ.Υ. Τροπαίων, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Ξαφνιάστηκε ευχάριστα από τη συμπεριφορά και τις προσπάθειες όλων αυτών των ανθρώπων, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους στα όρια και τις αντοχές, σε φανερή αντίθεση με την αδιαφορία της πολιτείας για τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ευχαριστεί επίσης θερμά τους Τάσο και Γεωργία Σηλαϊδή που συνόδευσαν την ασθενή στο ασθενοφόρο και όλους αυτούς τους πατριώτες που έτρεξαν για συμπαράσταση αποδεικνύοντας ότι οι Πυρραίοι έχουν καρδιά και ψυχή.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου